Truva Linux Destek Forumu

Oyun, Eğlence ve Sohbet => Truva Sohbet => Konuyu başlatan: fortran - 17 Ağustos 2015, 07:33:52 ös

Başlık: Quadro Stick PC
Gönderen: fortran - 17 Ağustos 2015, 07:33:52 ös
Küçük cihaz büyük ekran paradoksu çözülüyor

Hızla ilerleyen teknolojinin sonuçlarından biri de; küçücük teknolojik ürünlerde en gelişmiş özelliklerin bulunması. Bu fikir ışığında, Quadro en ileri bilgisayar teknolojisi ürünü Quadro Stick PC yi pazara sundu.

(http://www.btnet.com.tr/wp-content/uploads/2015/08/5553105fb648fb5c714358c4-550x288.jpg)
Teknoloji dünyasındaki bu hızlı gelişmenin en belirgin sonucu olarak teknolojik ürünler her geçen gün daha da küçülüyor. Bu gelişimin sonucu olarak, bir bilgisayardan ya da akıllı telefondan istenilen tüm özelliklerin birkaç cm’lik mainboardlarda barınabilmesi artık mümkün. Ancak kullanıcı bütün bu özellikleri aynı zamanda büyük bir ekranda kullanabilmek istiyor. Bu fikir ışığında çalışmalarına yenilik katan, Quadro en ileri bilgisayar teknolojisi ürünü olan Quadro Stick PC yi Türkiye pazarına sundu.

Bir USB bellekden çok az büyük olan Quadro Stick PC, bir bilgisayardan beklenilen performansı ve işlevlerin tamamını sunmakta. Üstelik Quadro’nun bu iddialı ürünü hem Windows 8.1 hem de Android 5.0 işletim sistemini aynı anda üzerinde barındırıyor.

Neredeyse bir çakmak boyutunda olan Quadro Stick PC; 4 çekirdekli işlemci, 2GB DDR3 bellek, 32GB Yerleşik Hafıza, 128GB arttırılabilir hafıza, bluetooth ve Wireless bağlantılarının yanında Windows ve Android işletim sistemlerini aynı anda sunan bu ürün HDMI Display çıkışı sayesinde Dev Ekran televizyonlarınıza direk bağlanarak bilgisayar ve iletişim ihtiyaçlarınızı istediğiniz büyüklükte bir ekranda çözmenizi sağlıyor. Bu sayede kullanıcı taleplerinin çıkmazlarından biri olan olan “küçük cihaz büyük ekran” paradoksunu çözmüş oluyor.

 3 Temel Ayrıcalık

• Çift İşletim Sistemi

Profesyonel amaçlar için Windows işletim sistemi kullanılabilir iken, iletişim, eğlence ve sosyal medya uygulamalarında ise Andorid işletim sistemine anında geçiş yapabilme ayrıcalığı

• Küçük cihaz, büyük ekran

Hepimiz küçük ürünler kullanmak istiyoruz ama ekranlarımız büyük olsun diyoruz. Quadro Stick Pc tam olarak bu sorunun çözüldüğü bir ürün. Çakmak cebinize sığdırabildiğiniz bir ürün ile 80” ya da daha büyük bir ekran bile kullanmak mümkün.

• Büyümüş de Küçülmüş Enerji Dostu

Sadece 42gr ağırlığındaki bu ileri teknoloji ürünü bilgisayarınızı pantalonunuzun çakmak cebinde unutarak yıkamamanız için size uyarıyoruz. Ayrıca Stick PC’nib şarj girişi Micro USB’dir. Yani USB kablonuzu TV ya da projeksiyonunuzun USB bağlantısına takıp elektrik prizine bile ihtiyaç duymadan kullanabilirsiniz. Sadece 10W enerji tüketen Quadro Stick PC enerji dostu bir ürün olma özelliği ile dikkat çekiyor.

btnet.com.tr (http://www.btnet.com.tr/101830-kucuk-cihaz-buyuk-ekran-paradoksunu-cozuluyor.html)