Truva Linux

Truva Linux => Hata Takibi => Konuyu başlatan: hakan202020 - 01 Nisan 2008, 04:09:37 ös

Başlık: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 01 Nisan 2008, 04:09:37 ös
kaffeine yi çalıştırmıştım daha önceden şimdi tekrar kaldırıp kurmama rağmen tv bölümünü görmüyor ne yapmam lazım
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: atlantis - 01 Nisan 2008, 04:26:52 ös
Verdiği bir hata mesajı filan yok mu? Konsoldan çalıştırıp hata mesajı veriyor mu bakmak lazım.
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 01 Nisan 2008, 04:37:18 ös
hata vermiyor kaffein açılıyor ama ana sayfada tv seçeneği yok
onu eklememgerekiyor ama olmuyor
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 01 Nisan 2008, 06:20:33 ös
kaffenini açmaya kalktığımda bilgi bağlantı soketi bulunamadı diye bir hata veriyor bunun çözümü nedir
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 01 Nisan 2008, 07:05:20 ös
hakan@hakan:~$ kdesu kaffeine
hakan@hakan:~$ rm ~/.kde/share/config/kaffeinerc
hakan@hakan:~$ kaffeine
11
hakan@hakan:~$ su
root@hakan:/home/hakan# kaffeine
No protocol specified
kdeinit: Can't connect to the X Server.
kdeinit: Might not terminate at end of session.
No protocol specified
kded: cannot connect to X server :0.0
DCOP aborting call from 'anonymous-3772' to 'kded'
kded: ERROR: Communication problem with kded, it probably crashed.
No protocol specified
kaffeine: cannot connect to X server :0.0
DCOP aborting call from 'anonymous-3763' to 'kaffeine'
ERROR: Communication problem with kaffeine, it probably crashed.
root@hakan:/home/hakan#

detaylı hata raporu
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: atlantis - 01 Nisan 2008, 11:55:29 ös
Kullanıcınızı video grubuna eklediniz mi hocam. Msn den nasıl ekleyeceğini anlatmıştım. Ona göre bir deneyin.
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 03 Nisan 2008, 03:58:05 ös
tam olarak neleri eklemem gerekecek mümkünse yazarmısın
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: atlantis - 03 Nisan 2008, 05:12:36 ös
Hocam şimdi farkettim. Siz hakan kullanıcısı ile sisteme girip. Konsoldan root olmuşsunuz ve kaffein programını çalıştırmışsınız.

Dire hakan kullanıcısı ile kaffein programını konsoldan çalıştırın. Öyle bakalım tekrar.
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 16 Mayıs 2008, 07:35:39 ös
sanırım çakışmalar olmuş sistemde  formattan sonra normale döndü uydu yayınları
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: atlantis - 17 Mayıs 2008, 01:07:09 ös
Bazen kurulumda paketler tam anlamı ile kurulmayabiliyor. O da cd yazdırırken kaynaklanan sorunlardan ibaret. Sorunun düzeldiğine sevindim.
Başlık: Ynt: kaffeine tv bölümü hatası
Gönderen: hakan202020 - 27 Temmuz 2009, 09:47:10 öö
selamlar  Truva yı yeniden kurdum kaffeine açıldı ama uydu yayınlarını seyrettiğim tv bölümü görünmüyor bu konuda ne yapmam lazım hata vermiyor kaffein açılırken teşekkürler