Gönderen Konu: Piyasanın en güçlü mobil bilgisayarı!  (Okunma sayısı 3271 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 2kral

  • Üye
  • **
  • İleti: 76
Piyasanın en güçlü mobil bilgisayarı!
« : 03 Eylül 2013, 06:18:37 ös »



Kamu ve kurumsal şirketlere yönelik kritik haberleşme çözümleri alanının önde gelen sağlayıcılarından Motorola Solutions piyasanın en güçlü mobil bilgisayarı olan MC9200'i duyurdu.

Dikkat çekici derecede daha hızlı çift-çekirdekli işlemciye sahip olan yeni MC9200, dünyanın en popüler sağlamlaştırılmış mobil bilgisayarı olan MC9000 serisinin bir sonraki nesli ve depo, yükleme rıhtımı ve imalat bölümleri gibi zorlu ortamlarda en son mobil şirket uygulamalarını destekleyebiliyor.

Motorola Solutions, Kurumsal Mobil Bilişim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Joe White, MC9200 konusunda şunları söyledi: “Motorola Solutions'ın mevcut müşterilerinin yatırımlarını koruma konusundaki kararlılığın devam ettiğinin bir göstergesi olan MC9200 mobil bilgisayar, değişen iş ihtiyaçlarını karşılayacak en son inovasyon ve teknolojiye erişimi sağlayarak yeni yatırımlar için de kapı açıyor. MC9200, aynı sağlam tasarım, sınıfının en iyisi barkod tarama yeteneği ve son 10 yıldır işletmelerin haklı beğenisini kazanan güvenilir çalışmasıyla mobil bilgisayar sektöründe liderliğini devam ettiriyor.”

Öne çıkan özellikler:

• Yoğun tarama yapılan ortamlarda tesis içi uygulamalar için tasarlanmış olan MC9200; perakende, imalat, nakliye ve lojistik ile kamu sektörlerinde depolama, envanter yönetimi, iş akışı yönetimi, fiyat validasyonu, demirbaş takibi ve yönetim uygulamaları için idealdir.

• Yeni MC9200, küresel şirketlerin Motorola'nın MC9000 mobil bilgisayar ailesinden beklemeye alıştıkları aynı istikrar, kalite ve güvenilirlik düzeyini sunacak. Her gün yüz binlerce insan MC9000 ailesine güveniyor ve Motorola bu geleneksel ürünlerini desteklemeye ve satmaya devam edecek.

• Sektörün en hızlı el bilgisayarı[1] olan MC9200, Texas Instruments'tan (TI) çift çekirdekli OMAP4430 işlemciyi, daha iyi bağlantı için yüksek hızlı 802.11a/b/g/n Wi-Fi'yi, daha yüksek depolamayı ve FIPS 140-2 kriptografik sertifikasyonlu daha güçlü bilgi güvencesini bünyesinde barındırıyor ve bunlar sayesinde uygulama performansını yeni bir düzeye taşıyor.

• MC9200, işletmelerin mevcut depo yönetimi sistemleriyle (WMS) geri uyumluluğa sahip olmasına ve uygulama yatırımlarının korunmasına yardımcı olan Motorola’nın RhoMobile Suite'i ile Telnet uygulamalarına sahip olmasına yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, klavye, batarya ve kızaklar da dâhil olmak üzere MC 9000 serisi için mevcut bütün çevre birimleri ve aksesuarlar da yeni MC9200 ile uyumlu olacak - ve böylece müşteriler için ilave yatırım koruması sağlayacak. MC9200, müşterilerin ihtiyaçlarını tatmin etmek amacıyla geniş bir tarama yetenekleri yelpazesine sahip; bu tarama yetenekleri arasında şunlar da bulunuyor: Motorola’nın en son nesil 1D lazer tarayıcısı; 1D uzun menzilli tarayıcı; 1D, 2D ve DPM bar kodlarının tamamını lazer kadar yüksek hızlarda her yönde okuyabilen 2D görüntüleyiciler veya 9,14 metre uzaklığa kadar 1D ve 2D bar kodlarını yakalayabilen 2D uzun menzilli görüntüleyici.

Çevrimdışı atlantis

  • Yönetici
  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 600
  • Truva Linux
    • Truva Linux
Ynt: Piyasanın en güçlü mobil bilgisayarı!
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2013, 09:47:20 öö »
Motorola gerçekten iyi işler çıkarıyor.