Gönderen Konu: Ebru Akagündüz: İnternet Konferansı - 2013  (Okunma sayısı 4113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Ebru Akagündüz: İnternet Konferansı - 2013
« : 23 Aralık 2013, 11:32:07 ös »
9-11 Aralık'ta  İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen İnternet Konferansı'na katıldım. Hafta içine denk gelmesi ve derslerimin olması nedeniyle sadece son gününe katılabildim. Konferansta 2 panel dinledim. Aynı zamanda sunum yapmak için konuşmacı olarak katıldım. Etkinliğin son günü sanırım yoğun kar yağışı nedeniyle katılım oldukça azdı.

Sunumu Galatasaray Üniversite'sinden Tülin ile birlikte yaptık. Aslında Tülin ile daha önceden hiç görüşmemiştik. Geçen yıl Gnome Opw'ye katıldığından listede e-postalarını görüyordum. Tülin geçen yaz Opw'de Linux çekirdeği projesinde staj yaptı.

Konferansta "Linux Çekirdeğine Nasıl Katkı Verilir?" başlığı altında sunum yaptık. Tülin ile birlikte sunum yapmayı Necdet hoca önermişti, bizde kabul ettik. Sunuma birlikte hazırlanma fırsatımız olmadı. İnternet üzerinden bir kaç kez görüşüp değineceğimiz yerleri belirledik.

Sunumda anlattıklarımızı bildiri olarak yayınladık. Bildiriye buradan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda diğer sunumların bildirilerine buradan bakabilirsiniz.

ebruakagunduz.com