Gönderen Konu: PebbleTextWatch-tr  (Okunma sayısı 2871 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
PebbleTextWatch-tr
« : 17 Mayıs 2014, 01:46:09 ös »

Pebble smartwatch, Kickstarter'da duyrulduktan sonra beklenenin üzerinde destek alıp hayata geçirilen bir proje.

Bu akıllı saat; telefon(İOS - Android), tablet ya da bilgisayarınız ile bluetooth üzerinden eşleştirilerek çalışıyor. Gelen bildirimleri anında görme imkanının yanında, telefondaki uygulamalara saatten müdahale de edilebiliyor, gelen aramalara cevap verilebiliyor. +Gülşah Pebble ile ilgili daha önce bikaç yazı yazmıştı. Buradan ulaşabilirsiniz.

Pebble için uygulama ve watchface geliştirilebiliyor. Bir uygulama bir de watchface marketi mevcut. Her geçen gün yeni şeyler ekleniyor. Biz de bir süredir Gülşah ile watchface geliştirmek üzerine çalışıyoruz.

Bu işe PebbleTextWatch diye bir watchface'in Türkçe halini yapalım diye başladık, tahmin edersiniz ki Türkçe halini yapınca bitmedi. Yeni bir teknoloji ile çalışmak gerçekten çok heyecan verici. Biz de yeni özellikler eklemeye başladık.

Son çıkardığımız 2. versiyonunda, pil göstergesi var. Ayrıca bluetooth bağlantısı koptuğunda saat kullanıcıyı uyarıyor. Hala da birşeyler eklemeye devam ediyoruz. Pebble kullanıcısıysanız artık markette PebbleTextWatch-tr adında Türkçe bir watchface de olduğunu bilin.

Daha da güzel haberler vermek dileğiyle...

aybukeozdemir.com