Gönderen Konu: Vibrancy Colors GTK Simge Temasının Kurulumu  (Okunma sayısı 2584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Vibrancy Colors GTK Simge Temasının Kurulumu
« : 13 Aralık 2014, 08:39:55 ös »

Vibrancy Colors Tema, cesur renkleri, çağdaş ve güzel görünümüyle canlı bir simge teması. Açık kaynak simge projelerinin ve temaların şaşırtıcı bir karışımı olan Vibrancy, yeni güzel bir simge teması içine yerleşmiş bulunuyor. Bu temiz ve özelleştirilebilir tema, seçilebilir 13 klasör rengi içeriyor: Mavi, mavi (Koyu), aqua, grafit, kahverengi, yeşil, mor, kırmızı, pembe, turuncu, teal, sarı. Unity ile uyumlu olan simge teması, Gnome, KDE, Xfce vb. gibi masaüstü ortamlarına da uyum sağlıyor. Bu yazıda, Vibrancy Colors simge temasının Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn, Ubuntu 14.04 Trusty Tahr, Ubuntu 12.04 Precise Pangolin, Linux Mint 17.1 Rebecca, Linux Mint 17 Qiana, Linux Mint 13 Maya, Pinguy OS 14.04, Elementary OS 0.3 Freya, Elementary OS 0.2 Luna, Deepin 2014, Peppermint Five, Linux Lite 2.0, LXLE 14.04 ve diğer Ubuntu türevlerine nasıl yüklendiğini ele alacağız. Ubuntu 14.10, Ubuntu 14.04 ve diğer Ubuntu türevlerine Vibrancy Colors simge temasının yüklenmesi depo üzerinden yapıldığı için, kolaydır. Yapmanız gereken tek şey ilgili PPA depoyu sisteminize eklemek ve yükleme komutlarını vermektir. O halde kuruluma geçebiliriz. Bunun için ilkin Ctrl+Alt+T tuş kombinasyonuyla terminali açıyoruz ve sırasıyla aşağıdaki kodları veriyoruz.


Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn, Ubuntu 14.04 Trusty Tahr, Ubuntu 12.04 Precise Pangolin, Linux Mint 17.1 Rebecca, Linux Mint 17 Qiana, Linux Mint 13 Maya için aşağıdaki komutları verebilirsiniz:

Kod: [Seç]
sudo add-apt-repository ppa:ravefinity-project/ppa

sudo apt-get update

sudo apt-get install vibrancy-colors

Eğer Vibrancy Colors simge temasını yüklemek için Ubuntu ve Linux Mint dışında Debian da söz konusuysa, bu durumda aşağıdaki kodları tercih etmeniz uygun olacaktır:

Kod: [Seç]
wget -O vibrancy-colors.deb https://launchpad.net/~ravefinity-project/+archive/ubuntu/ppa/+files/vibrancy-colors_1.1~trusty~Noobslab.com_all.deb

sudo dpkg -i vibrancy-colors.deb

rm vibrancy-colors.deb

Bu kadar.

getgnu.org