Gönderen Konu: Twitter'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu  (Okunma sayısı 3034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Twitter'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu
« : 02 Ocak 2015, 07:21:51 ös »

Kullanıcıların maksimum 140 karakterlik yazılarını kronolojik olarak sıralayan mikro blog platformu Twitter bu kronolojik sıralamadan uzaklaşmak için yeni bir özelliği devreye sokuyor. While You Were Away adı verilen yeni özellik ise Twitter'a bakmadığınız uzun dönemde siz yokken neler olup bittiğini özet geçen bir akış sizi karşılıyor.

Sizi karşılayan bu ekrandaki tweetlerin nasıl seçildiği açıklanmadı fakat kullanıcı ilgisine, favori ve retweetlere bağlı olarak seçildiği düşünülüyor. Özellik henüz bazı kullanıcılar için aktif durumda iken ilerleyen zamanlarda tüm kullanıcılar için kullanabilir olması bekleniyor. İsteyen kullanıcılar ise ayarlar kısmından bu özelliği kapatıp her zamanki kronolojik akışa dönebilecekler.

Twitter'ın kullanıcıların ilgisini çekmek için yeni özellikler sunması bekleniyordu, Instagram'ın kullanıcı sayısı olarak Twitter'ı geçtiğini açıklaması ise bu özelliklerin daha hızlı gelmesine sebep olmuş gözüküyor. İlerleyen zamanda da daha iyi bir mesajlaşma deneyimi sunan yeniliğin kullanıma sunulması bekleniyor.

donanimhaber.com