Gönderen Konu: Google, yeni servisi YouTube Gaming’i duyurdu  (Okunma sayısı 3396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Google, yeni servisi YouTube Gaming’i duyurdu
« : 13 Haziran 2015, 04:10:12 ös »

Google’un Twitch’e cevap niteliği taşıyan yeni servis ve uygulaması YouTube Gaming duyuruldu. YouTube Gaming, oyuncuların kendi topluluklarını kurabilecekleri, sevdikleri oyunlardan canlı yayın yapabilecekleri ve oyunlara özel rehberlere ulaşabilecekleri geniş kapsamlı bir site olacak.

Google, YouTube Gaming için başka hiçbir sitede olmayacak kadar fazla içeriğe yer vermekte oldukça iddialı olduğunu söylüyor. Örneğin Asteroids ve Zelda oyunlarında 25,000’den fazla içerik hazır durumda. Ek olarak oyun yapımcılarına özel kanallar da oyunculara geniş bir yelpaze sunma imkanı tanıyacak.

https://www.youtube.com/watch?v=2RbeQZz1b6M

Oyuncuların sevdikleri oyunları kolayca takip edebilmeleri için de birçok kolaylık sunuluyor. Bunun için herhangi bir videoyu favorilerinize eklediğinizde ya da bir kanala abone olduğunuzda o oyun ile ilgili canlı yayın bildirimleri anında sizlere ulaşacak. Yine istediğiniz oyunlara özel olarak çağrı belirleyebilmeniz de eklenen özellikler arasında yer alacak.

Son olarak YouTube, oyunculara daha yüksek kalitede video izeyebilmeleri için videoları otomatik olarak 60fps‘ye çevirme imkanı tanıyacak.

YouTube Gaming, bu yaz hazır olacak. Servis ile ilgili daha fazla detay ise önümüzdeki hafta başlayacak E3 etkinliğinde paylaşılacak.

hardwaremania.com