Gönderen Konu: Foruma resim ekleme  (Okunma sayısı 3561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Foruma resim ekleme
« : 22 Temmuz 2015, 11:21:09 ös »
Bazen bu konuda sıkıntı yaşayan arkadaşlar oluyor. Konuya ilişkin kısa açıklamalar yapıyoruz ama sonradan benzer sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar için bir yararı olmuyor. Bu nedenle, buna ilişkin böyle kısa bir konu yazmayı gerekli buldum.

Öncelikle, mesela http://postimage.org adresine gidiyoruz. "Seç" butonuna tıklayarak, bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz resmi seçiyoruz. Sonra hemen alttaki "Resmi yükle!" butonuna tıklayarak resmin yüklenmesini sağlıyoruz. Yüklemeden sonra karşımıza şuna benzer bir pencere geliyor.

İkinci kısmın başındaki "Forumlar için ufak resim (1)" seçeneğinin sağındaki "Kopyala" butonuna tıklıyoruz. Resimde gördüğünüz gibi "Copied" diye bir bildirim çıkıyor. Bu, söz konusu resmin forumlar için küçük boyutlu olanına linklenmiş biçimde panoya kopyalanmış olduğu anlamına geliyor. Göndermek istediğiniz forum mesajının metin alanına sağ tıklayıp yapıştır yapıyorsunuz, ilgili link alana yapışıyor. Mesajı gönderdiğinizde aşağıdaki gibi bir resim görünür hale geliyor.