Gönderen Konu: Android Geliştirici Günleri 2014  (Okunma sayısı 4439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Android Geliştirici Günleri 2014
« : 18 Şubat 2014, 07:22:55 ös »

Android Geliştirici Günleri 2014; 16-17 Mayıs 2014′te Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde; Future-Learning 2014; 5-7 Mayıs 2014′te İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Tam metin gönderimi için son tarihin 24 Şubat 2014, düzeltilmiş tam metin gönderimi için son tarihin 5 Mart 2014, erken ödeme için son tarihin ise 28 Mart 2014 olduğu ifade edildi.

Özgür Yazılım Günleri Katılım Çağrısı
28-29 Mart 2014
Bahçeşehir Üniversitesi

Etkinlik Katılım Çağrısı:

Özgür Yazılım ve Linux Günleri 2014, 28-29 Mart’ta İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde yapılıyor.

Bu yıl, Belge Özgürlüğü Günü de etkinlik kapsamında yer alacak ve Free Software Foundation Europe Başkanı Karsten Gerloff, konuşmacılar arasında olacak.

Etkinlikte yer alacak konu başlıkları:

Yeni başlayanlar, masa üstü, kurulum, dağıtımlar
Sunucu, ağ servisleri, güvenlik
Yasal konular, lisanslar, özgür yazılım politikaları
Mobil yaşam
Başarı öyküleri, kurumsal uygulamalar
Türkiye’de geliştirilen projeler
Özgür yazılım/Linux ve yaşam

–Seminer:
Geniş bir kitleye yararlı olabilecek konunun dinleyicilere tüm yönleriyle anlatıldığı oturumlardan oluşacaktır. Oturum süreleri 45 dakikadır. Önerinin birden fazla oturumu kapsaması mümkündür.

–Uygulamalı Seminer:
Belirli bir konunun uygulamalı olarak seminer salonunda dinleyicilere aktarılacağı çalışmalardır. Katılımcılara yanlarında dizüstü bilgisayarlarını da getirmeleri istenecek ve isterlerse uygulmayı beraber yapabilecekler. Oturum süreleri 45 dakikadır. Önerinin birden fazla oturumu kapsaması mümkündür.

–Kısa Bildiri:
Kısa bildiriler yukarıda belirtilen konu başlıklarında yapılmış araştırma, incelemelerle proje ve kavramların tanıtımına ilişkin sunulardan oluşacaktır. Sunular 20 dakikayı geçmeyecek şekilde hazırlanmalıdır.

–Hızlı Konuşma:
Başlıklar, hızlıca ve kısa biçimde dinleyicilere aktarılabilir olmalı ve konuşma 5 dakikayı aşmamalıdır.

–Çalışma Toplantısı:
Web teknolojileri konusunda çalışma yapan sivil toplum kuruluşu, proje ve ilgi grupları etkinlik kapsamında çalışma toplantısı düzenleyebileceklerdir. Oturum süreleri 45 dakikadır. Önerinin birden fazla oturumu kapsaması mümkündür.

Toplantılar beyin fırtınası, panel, tanışma/örgütlenme toplantısı gibi farklı biçim ve amaçlarla yapılabilir. Çalışma toplantılarının önkayıtlı ya da önkayıtsız olarak ilgili herkese açık olması gereklidir.

Program kurulu çalışma toplantısı önerilerini topluluğun ilgisi ve yararına göre değerlendirecek ve etkinlik süresinde bir zaman dilimini öneri yapanlara ayıracaktır. Çalışma toplantıları, etkinlik programında duyurulacaktır.

–Öneri Yöntemi:

Bütün seminer, atölye, toplantı, kısa bildiri ve hızlı konuşma önerilerinin dili Türkçe’dir. Önerileri programa alınan kişiler programda yazılı olan tarih ve saatte etkinliğe katılmayı taahhüt ederler.

Öneride seminer/bildiri/atölye/toplantının adı, konuşmacı(lar), programda yer alacak birkaç satırlık özeti, süresi ile oturumun ana öneri formunu doldurunuz:

http://www.ozguryazilimgunleri.org.tr/2014/oturum-onerisi-formu/

–Seminer, Atölye, Toplantı ve Kısa Bildiri Önerisi İçin Son Gün: 28 Şubat 2014 Cuma

–Program Kurulu:
Etkinlik program kurulumuz şu isimlerden oluşmaktadır:

Ali Rıza Keleş
Boran Puhaloğlu
Can Kurnaz
Chris Stephenson
H. Coşkun Gündüz
Doruk Fişek
Fatih Özavcı
Görkem Çetin
İzlem Gözükeleş
Mustafa Akgül
Özlem Özgöbek
Şan Güneş
Zafer Çakmak
===========================================

getgnu.org