Gönderen Konu: Cagri Ersen: Linux Akademi Çalışma Hayatına Başladı  (Okunma sayısı 2901 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fortran

  • Forum Gurusu
  • *****
  • İleti: 1.671
  • Bir insanı sevmekle başlar her şey...
    • get GNU
Cagri Ersen: Linux Akademi Çalışma Hayatına Başladı
« : 23 Nisan 2014, 04:15:37 ös »

Linux Akademi, *nix sistemler ve açık kaynak kod teknolojilerle ilgili olarak eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmak üzere Bilgi Güvenliği Akademisi’nin (BGA) bir yan kolu olarak faliyetlerine başladı. Sektördeki yetişmiş Linux sistem yöneticisi açığını kapamaya yardımcı olmak üzere RHCE ve LPI içerikli sistem yöneticisi eğitimlerine ağırlık verecek Linux Akademi, kamu kurumlarına ve özel şirketlere Açık Kaynak Kodlu anahtar teslim çözümler sunarak stabil ve toplam sahip olma maliyetleri makul altyapılar oluşturma konusunda faliyette bulunacak.

İçerisinde benim de bulunduğum, deneyimli bir kadrodan oluşan Linux Akademi, “Staj Okulu” ile de kendisini geliştirmek isteyen üniversite öğrencilerine de deneyim kazanmalarına yardımcı olarak, blog adresinde periyodik olarak yayınlanan teknik makaleler üzerinden de konu ile ilgilenen herkese yardımcı olarak kamu yararına çalışmalarda bulunacak.

Linux Akademi ile ilgili daha detaylı bilgi için http://www.linuxakademi.com.tr/ adresini kullanabilir ya da [email protected] adresine bir email gönderebilirsiniz.

syslogs.org